Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

РЕМОНТ ПОКРІВЛІ ДИТЯЧОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ БУДЕ

Дата: 01.11.2021 12:00
Кількість переглядів: 220

Фото без описуРозвиток громади включає в себе розвиток та покращення добробуту кожної її установи, підприємства чи закладу. Тривалий час одним з проблемних питань, яке потребувало першочергового вирішення, залишався технічний стан даху будівлі комунального закладу «Дитяча

школа мистецтв». Частину покрівлі дитячої школи мистецтв відремонтовано протягом 2020 – 2021 років за рахунок коштів місцевого бюджету селищної ради в сумі 246,4 тис.грн. Інша частина, що на сьогодні не відремонтована, знаходиться в аварійному стані та потребує термінового ремонту.

Дякуючи підтримці депутата обласної ради Олександра Машинського, нашій громаді виділені кошти з обласного бюджету на капітальний ремонт покрівлі та водовідведення КЗ «Дитяча школа мистецтв» в сумі 450 тис.грн. За результатами тендерної процедури визначено виконавця робіт – ПП «Будівельник-2017». Ця підрядна організація вже добре зарекомендувала себе під час ремонту покрівлі школи «Інтелект». Розпочати роботи планується з 10 листопада.

  Реалізація зазначеного проєкту дозволить забезпечити збереження та належний технічний стан будівлі дитячої школи мистецтв, а як результат – створити комфортні та безпечні умови для її вихованців.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора