Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

І все-таки спільними зусиллями

Дата: 19.11.2021 13:01
Кількість переглядів: 184

Фото без опису17 листопада 2021 року в селищній раді відбулася нарада за участю голів постійних комісій, депутата обласної ради Олександра МАШИНСЬКОГО, директора ТОВ «Україна» Сергія ШАЙДОВСЬКОГО, директора ТОВ «АЛОЇНС АГРО» Олександра ШЕВЧЕНКА. Насамперед селищний голова привітав учасників заходу з прийдешнім святом  – Днем працівників сільського господарства, адже кожен із присутніх має відношення до цієї галузі. Борис Петрович побажав міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту. Усім – миру і процвітання!

А процвітання громади можливе лише за умови, коли докладаються зусилля до вирішення тих чи інших проблем спільні.

Як приклад привів співпрацю з депутатами обласної ради Олександром Машинським, Віталієм Боговіним, Сергієм Жовніром, які сприяли виділенню у поточному році коштів з обласного бюджету на придбання сміттєвозу та на капітальний ремонт покрівлі та водовідведення КЗ «Дитяча школа мистецтв», надали допомогу у підготовці до проведення Дня громади. Олександр Машинський  виділив тротуарну плитку та бордюри для влаштування покриття біля погруддя двох Героїв, повних Кавалерів ордена Слави Демченка С.М. та Дузя І.П. на Меморіалі Слави; провів благоустрій території з влаштуванням тротуарного покриття та озеленення біля пам`ятника Георгію  Ключову; надав будівельні матеріали на облаштування обмостки та ганку будівлі комунального закладу «Заклад дошкільної освіти ясла-садок «Дзвіночок» (с.Вершина); виділив тротуарну плитку на ремонт пішохідної доріжки на території дитячого садочка «Сонечко».

Директор ТОВ «АЛОЇНС АГРО» Олександр ШЕВЧЕНКО також завжди відкликається на прохання надати техніку для оновлення біг-бордів, висотного крану для підрізки дерев.

         Борис Петрович зазначив, що нам відомо про благодійну діяльність директора ТОВ «Україна». Крім привітань своїх орендодавців до свят та ювілеїв, Сергій Олександрович надає значну допомогу лікарні. Це і придбання 10-літрових концентраторів, і придбання одноразових масок, халатів, захисного одягу для медичного персоналу, і надання продуктів харчування для їдальні лікарні, і фінансова підтримка на придбання  паливно-мастильних матеріалів, на ремонт терапевтичного відділення. На проханням депутата селищної ради Олени Биковської допоміг облаштувати дитячий майданчик.

         Можна привести й багато інших прикладів співпраці та безкорисливої допомоги небайдужих меценатів.

         Селищний голова зазначив, що виконуючи свої повноваження в громаді досить невеликий проміжок часу, немало зроблено. Багато було кропіткої роботи з переоформленням документації у зв’язку зі створенням громади та прийняттям комунальних установ та закладів. Ремонти приміщень та будівель об’єктів соціальної сфери, влаштування протипожежної сигналізації, придбання меблів, оргтехніки, ямковий ремонт доріг, висадка дерев.

         Борис КОВАЛЬЧУК звернувся до присутніх із проханням висловити свої думки з приводу діяльності селищної ради, розповісти своє бачення розвитку громади.

         Учасники наради підтримали ідею спільними зусиллями розвивати громаду та спільно вирішувати проблеми.

         Було досягнуто домовленості, що першою такою спільною справою буде влаштування зони відпочинку в прибережній смузі центрального ставка. Розпочати планується із санітарного очищення від очерету та порослі дерев.

         Спілкування було активним з боку кожного учасника наради. Нарада пройшла в діловій та конструктивній атмосфері.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора