Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Федерація футболу підбила підсумки року

Дата: 30.11.2021 15:38
Кількість переглядів: 152

Фото без описуЗ метою покращення спортивно-масової роботи серед населення та популяризації футболу, протягом квітня-жовтня проходили матчі першості футболу серед команд Кам’янської, Комиш-Зорянської, Смирновської та Розівської територіальних громад сезону 2021 року, в яких цього року прийняли участь  7 дорослих та 5 юнацьких команд.

25 листопада відбулось розширене засідання федерації футболу, за участю селищного голови Б.П.Ковальчука, на якому підводились підсумки першості з футболу та нагороджувались переможці та призери серед дорослих та юнацьких команд.

До запрошених на урочисте зібрання спортсменів-аматорів звернувся голова Кам’янської селищної ради Борис Ковальчук, виступив голова федерації футболу Ігор Гвоздьов.

Ігор Гвоздьов, зокрема, зосередив увагу на кропіткій праці тренерів команд, на плечах яких лежить і тренувальний процес і організаційні питання, привітав також футболістів та всіх хто підтримує розвиток футболу у громадах.

Потім відбулось вручення кубків, медалей та грамот, а також нагородження за номінаціями.

У юнацькій першості переможцями стала команда ”Титан” смт Комиш-Зоря (тренер Микола Пігалков), II місце виборола команда ”Прогрес” смт Розівка (тренер Володимир Тесля), III місце посіла команда ”Гермес” смт Кам’янка (тренер Юрій Голінько).

У першості серед дорослих команд місця розподілилися наступним чином:

I місце - ”Алоїнс-Бізон-Тех” смт Кам’янка (тренер Юрій Голінько);

II місце - ”Прогрес” смт Розівка (тренер Володимир Тесля);

III місце - ”Олімп” с Смирнове (тренер Олег Табія).

Всі команди вдячні  спонсорам  та уболівальникам за підтримку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора