Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Участь у конкурсі, який проводиться МОМ за підтримки ЄС

Дата: 04.12.2021 10:11
Кількість переглядів: 258

Фото без описуМіжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, за фінансової підтримки Європейського Союзу, оголосили додатковий конкурс для ініціативних груп, які зацікавлені долучитися до проєкту, спрямованого на зміцнення стійкості громад

шляхом соціально-економічної підтримки ветеранів(ок). До конкурсу запросили громади Тернопільської, Вінницької, Донецької, Запорізької, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Київської, Черкаської та Чернігівської областей.

Для участі у конкурсі ініціативна група в кількості 15 чоловік (ветерани(ки) конфлікту на сході України, працівники апарату селищної ради та її виконавчих органів, комунальної установи «Центр соціальних послуг») заповнила аплікаційну форму та надіслала за вказаною адресою.

Відібрані ініціативні групи будуть залучені до таких активностей:  

І. Участь у тренінгах та консультаціях. МОМ проведе тренінги та консультації для кожної ініціативної групи з питань розвитку громад та соціальної згуртованості. Одним із результатів цієї роботи стане створення плану соціальних заходів в громаді.

ІІ. Створення плану проведення соціальних заходів. Ініціативні групи розроблять та нададуть МОМ план соціальних заходів, який включатиме заходи із реінтеграції ветеранів(ок), залучення різних соціальних груп до спільних дій, культурні, спортивні або освітні активності. МОМ розгляне надані плани та надасть грантову підтримку у вигляді закупівлі обладнання, техніки та матеріалів для реалізації заходів. Максимальна сума гранту становить до 8 000 євро. Фінальний розмір гранту буде визначено МОМ із урахуванням активної участі членів ініціативної групи у тренінгах, загальної мотивації та відповідності заходів меті проєкту.

Організатори конкурсу зауважили, що це додатковий конкурс, в рамках якого буде відібрано лише обмежену кількість ініціативних груп.

         На анкету Кам’янської селищної ради звернули увагу і запросили на інтерв’ю, яке було проведене в онлайн режимі 1 грудня 2021 року. На інтерв’ю завітала ініціативна група, створена селищною радою, майже у повному складі та інші ветерани конфлікту на сході України з дружинами, заступники селищного голови, головний спеціаліст селищної ради (з юридичних питань). Інтерв’ю успішно проведено.

Чекаємо на результати відбору, про який буде повідомлено організаторами протягом 2-3 тижнів. 

                                                                           

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора