Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Інформаційно-роз’яснювальний правопросвітницький захід для жителів селища.

Дата: 13.12.2021 14:18
Кількість переглядів: 215

Фото без опису9 грудня 2021 року в рамках реалізації програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство», з метою підвищення рівня правової обізнаності населення відбувся інформаційно-роз’яснювальний правопросвітницький захід для жителів селища.

У заході взяли участь працівники відділу «Центр надання адміністративних послуг» апарату Кам’янської селищної ради та її виконавчих органів.

Про основні аспекти земельної реформи, зокрема підстави виникнення права власності на земельну ділянку, перелік документів необхідних для реєстрації, строки державної реєстрації права власності розповіла працівник Більмацького бюро правової допомоги Олена ДЕМ’ЯНЕНКО.

У цей день діяв консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги, куди мешканці селища Кам’янка могли звернутися із питаннями правового характеру. Так, було надано консультації з приводу можливості отримання ділянки із земель державної та комунальної власності, спадкування, отримання кадастрового номеру на земельну ділянку сільськогосподарського призначення та інші.

Усім присутнім роз'яснено поняття первинної та вторинної безоплатної правової допомоги та щодо категорій осіб, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, залишено інформаційні матеріали для ознайомлення та подальшого розповсюдження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора