Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Вшанували ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2021 16:26
Кількість переглядів: 142

Фото без описуСьогодні, 14 грудня, Кам’янська громада разом з усією Україною вшановує ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли зупинити поширення страшної трагедії ХХ століття.


    У заході з нагоди вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС взяли участь Кам’янський селищний голова Борис КОВАЛЬЧУК, його заступник Лілія КИРИЧЕНКО, заступник Комиш-Зорянського селищного голови Вікторія ЛЕВАДА, начальник ВП №2 Пологівського РВП ГУНП в Запорізькій області підполковник поліції Василь ЗАЯРСЬКИЙ, голова ради Більмацької районної громадської організації Асоціації «Ветеранів війни та осіб з інвалідністю внаслідок Чорнобиля Запорізької області» Віктор МАРОЧКО, ліквідатори наслідків Чорнобильської АЕС та жителі громади.
   Учасники заходу вшанували пам'ять ліквідаторів, що загинули внаслідок трагедії, хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку чорнобильцям району у Парку захисників смт Кам`янка.
Страшно уявити, які наслідки могли б бути, якби герої Чорнобиля не ліквідували небезпеку, що насувалась. Дії невеликої за кількістю мужніх людей не мають собі рівних у людській історії. Герої боролись з вогнем і радіацією, виявили надлюдські можливості в самому ядерному пеклі. Ми вдячні їм за мужність, героїзм та жертовність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора