Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Ремонт території автостанції – загальна потреба для громади

Дата: 16.12.2021 08:50
Кількість переглядів: 315

Фото без описуЗа ініціативи та під головуванням Кам’янського селищного голови Бориса КОВАЛЬЧУКА відбулася робоча нарада з питання організації ремонту дорожнього покриття та благоустрою території нашої автостанції.

В обговоренні цього болючого для всіх мешканців та гостей нашої громади питання взяли участь начальник Пологівської кущової автостанції ПрАТ «Запоріжавтотранс» Сергій ФІСУН, директор КП «Благоустрій» Руслан КОМАРОВСЬКИЙ, депутат селищної ради Віктор МАРОЧКО, підприємці, які здійснюють свою господарську діяльність на території автостанції.

Територія автостанції знаходиться в приватній власності ПрАТ «Запоріжавтотранс». Так як проблема щодо аварійного стану території автостанції існує не один рік, з цього приводу керівництво громади та депутати селищної ради неодноразово зверталися до керівництва ПрАТ «Запоріжавтотранс». На жаль, на сьогодні фінансовий стан підприємства, особливо з початку введення карантинних обмежень, не дає можливості провести ремонт дорожнього покриття території за власний рахунок. Тому селищною радою ініційовано організувати цю роботу спільно з підприємцями, під’їзд до торгових об’єктів яких здійснюється по території автостанції. Учасниками наради підтримано ініціативу селищної ради та, за результатами обговорення, вироблено спільний план дій.

Відповідну роботу, за попередньою домовленістю з керівництвом дорожнього підприємства ТОВ «АМСТРУД», заплановано розпочати в наступному році при настанні сприятливих погодних умов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора