Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Про вакцинацію в Кам’янській територіальній громаді

Дата: 16.12.2021 14:19
Кількість переглядів: 372

Фото без описуТе, що завдяки вакцинації ми зможемо подолати пандемію, на сьогодні знає кожна освічена людина. Попередити короновірусну хворобу простіше, ніж її лікувати.

На кінець 2021 року в нашій громаді вакцинувалося понад 30 відсотків населення.

На території Кам’янської територіальної громади працює 2 пункти щеплення (смт Кам’янка та с.Новоукраїнка). Щоб процес вакцинації зробити більш зручним і доступнішим для наших мешканців, в будівлі Кам’янської лікарні щеплення проводиться в кабінеті, який для безпеки розміщений окремо від кабінетів сімейних лікарів.

Керівництвом КНП «Кам’янський центр ПМСД» спільно з старостами громади організовано виїзди до населених пунктів громади для вакцинації мешканців у вихідні дні. Для цього старости спільно із працівником ФАПу або ФП проводять роз’яснювальну роботу та формують списки людей, які прийняли рішення вакцинуватися. Тобто таким чином надана можливість вакцинуватися тим людям, які не мають можливості добратися до пунктів щеплення самостійно, а бажання імунізуватися є.

Так, виїзди медпрацівників КНП «Кам’янський центр ПМСД» відбулися до Мар’янівки, Гусарки, Трудового, Більманки, Вершини, Червоноселівки, Смілого. Протягом листопада-грудня 2021 року під час таких виїздів вакцинувалося 535 мешканців Кам’янської громади.

Якщо ви маєте бажання вакцинуватися, але не маєте можливості добратися до пункту щеплення, зверніться до свого сімейного лікаря та старости. Проблем в організації вам щеплення не буде.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора