Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

ЗАВЕРШЕНО РЕМОНТ ПОКРІВЛІ ЛІКУВАЛЬНОГО КОРПУСУ ЛІКАРНІ

Дата: 24.12.2021 09:21
Кількість переглядів: 419

Фото без описуЩе одне завдання спільними зусиллями депутатів обласної ради та громади виконано. Завершено реконструкцію даху лікувального корпусу КНП «Більмацька районна лікарня», в ході якої влаштовано м`яку покрівлю з рулонних матеріалів загальною площею 1, 4 тис.кв.м. Роботи проводилися за рахунок коштів обласного бюджету, в тому числі, частково, за рахунок депутатського фонду депутата обласної ради Віталія БОГОВІНА. Вартість робіт складає 2 млн. 190 тис.грн.

Деяке занепокоєння як керівництва громади так і головного лікаря Володимира МАЦЮЦІ, враховуючи нестабільні погодні умови, викликало своєчасне освоєння коштів та якість робіт. Але, завдяки наполегливій та, майже, безперервній роботі працівників ТОВ «Променерго-Інновація» м.Запоріжжя, громада отримала відремонтований дах лікувального корпусу лікарні до нового року.

Дякуємо нашим депутатам Запорізької обласної ради Віталію БОГОВІНУ, Олександру МАШИНСЬКОМУ та всьому депутатському корпусу за підтримку та співпрацю на шляху покращення матеріально-технічного стану комунальних установ, підприємств та організацій Кам’янської громади. Маємо надію на подальшу плідну співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора