Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новорічний турнір з волейболу

Дата: 28.12.2021 10:53
Кількість переглядів: 307

Фото без описуВ плані заходів спартакіади «Здоров’я» у смт.Кам’янка пройшли матчі  розіграшу традиційного Новорічного турніру з волейболу серед команд чоловіків.

Змагання проходили у спортивному залі Кам’янського ЗЗСО «Інтелект» І-ІІІ ст.

Цього року за Новорічні трофеї сперечалися місцеві команди «Гермес», «Позитив», а також запрошені гості турніру - команда «Прогрес» з смт.Розівка та команда з м.Пологи.

Ігри, згідно з жеребкуванням, відбувались за круговою системою.

Матчі обслуговували суддівська бригада у складі головного арбітра Олексія Жовніра та секретаря Людмили Казанцевої з смт.Кам’янка.

Всі команди продемонстрували досить пристойний рівень гри, але доля переможця фактично визначилась у протистоянні команд «Прогрес» (капітан команди Тесля Віталій) та «Гермес» (капітан команди Мирошниченко Антон).

Гра була безкомпромісною, видовищною та досить напруженою.

Кам’янці поступились у першій партії, але вигравши у другій, затим переграли Розівську команду і в третій вирішальній партії.

Решту ігор команда «Гермес» виграла з рахунком 2:0.

Друге місце у змаганнях посіла команда «Прогрес» (смт.Розівка), третє – команда з м.Пологи, четвертою стала команда «Позитив».

Підсумки турніру підбив Кам’янський селищний голова Бопис Ковальчук (учасник команди «Позитив»), який привітав усіх учасників турніру з наступаючими святами, подякував за участь та вручив грамоти і Кубки кращим гравцям у командах та Кубки і грамоти призерам турніру. Також усі команди отримали святкові подарунки від організаторів турніру – Кам’янської селищної ради.

 

Гравці команд вдячні спонсорам та організаторам турніру та всім уболівальникам, які підтримували їх на протязі змагань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора