Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

ШАНОВНИЙ ПРАЦІВНИК!

Дата: 05.01.2022 13:39
Кількість переглядів: 280

Боротьба з корупцією та доброчесність є однією з складових діяльності державного службовця, заснованою на принципі верховенства права.

Якщо Вам стала відома інформація про факти вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення, іншого порушення Закону України «Про запобігання корупції» працівниками Секретаріату Кабінету Міністрів України (повідомлення про корупцію підлягає розгляду, якщо наведена у ньому інформація стосується конкретної особи (прізвище, ім’я, по батькові особи, яка ймовірно вчинила правопорушення, її посада та місце роботи), містить фактичні дані, які можуть бути перевірені), повідомте про неї будь-якими засобами зв’язку, зазначеними у посиланні, або особисто працівникам відділу з питань дотримання антикорупційного законодавства Секретаріату Кабінету Міністрів.

Анонімні повідомлення про порушення вимог антикорупційного законодавства розглядаються працівниками відділу з питань дотримання антикорупційного законодавства Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Права викривача виникають з моменту повідомлення інформації про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України “Про запобігання корупції?.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора