Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Нарада з протидії незаконній порубці дерев

Дата: 19.01.2022 15:55
Кількість переглядів: 220

Фото без описуНа сьогодні, у зв’язку зі зниженням температури повітря, можна сказати, що опалювальний сезон у розпалі. У зв’язку з цим до депутатів та керівництва селищної ради все частіше надходять скарги від землекористувачів та пересічних громадян щодо свавілля так званих «чорних лісорубів».


Мало того, що нечесні на руку ділки бездумно знищують зелені легені нашої планети, так вони ще й шкодять посіви зернових культур, завдаючи збитки сільськогосподарським господарствам.
18.01.2022 під головуванням  селищного голови Бориса КОВАЛЬЧУКА була проведена термінова нарада з начальником відділення поліції № 2 Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області  Василем ЗАЯРСЬКИМ та керівником  громадського формування з охорони громадського порядку "КОЗАЦЬКА СПЕЦІАЛЬНА ДРУЖИНА "САРМАТ" Сергієм САЄНКО.
Під час наради обговорені способи протидії «чорним лісорубам» та незаконній вирубці лісових насаджень.
Було прийнято рішення щодо створення рейдових груп та організації спільних патрулювань на території Кам’янської громади з метою виявлення фактів незаконних порубок та притягнення винних осіб до відповідальності.
Тож хочемо попередити всіх любителів «швидких грошей» про адміністративну та кримінальну відповідальність за незаконну порубку дерев.
Подумайте, що ми залишимо після себе завтра, і не живіть одним днем!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора