Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

СПІВРОБІТНИЦТВО ГРОМАД З ПИТАННЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПАСАЖИРІВ

Дата: 02.02.2022 16:44
Кількість переглядів: 197

Фото без описуПід головуванням Бориса КОВАЛЬЧУКА відбулася чергова робоча нарада з питання організації перевезень пасажирів  на приміських маршрутах загального користування, які не виходять за межі колишнього Більмацького району. В нараді взяли участь голови сусідніх

громад Ігор ГНАТУША та Олександр РОМАНЮК, перевізник ФО-П Сергій КОНОВАЛОВ.

Під час наради детально обговорене питання щодо компенсації пільгових перевезень автомобільним транспортом на приміських маршрутах за рахунок коштів місцевих бюджетів.

З метою забезпечення перевезення пасажирів на приміських маршрутах у 2022 році та в подальшому, головами громад прийняте спільне рішення розпочати роботу щодо співробітництва територіальних громад у цьому напрямку. На черговій сесії Кам’янської селищної ради у лютому місяці буде ініційовано перед сусідніми радами співробітництво у формі делегування Кам’янській громаді Комиш-Зорянською та Смирновською громадами виконання завдання з передачею йому відповідних ресурсів. Результатом цієї роботи стане укладення договору про співробітництво громад, згідно якого буде забезпечено спільне фінансування за рахунок коштів місцевих бюджетів перевізнику компенсації пільгових перевезень автомобільним транспортом на приміських маршрутах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора