Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

УЧАСТЬ КАМ’ЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ У ПРОЄКТІ GIZ

Дата: 03.02.2022 16:42
Кількість переглядів: 209

Фото без описуВ Кам’янській селищній раді відбулася зустріч з радницею проєкту GIZ  у Запорізькій області Світланою ВАНЮХІНОЮ. Зустріч присвячена участі нашої громади в «Програмі ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). В ході зустрічі, в якій взяли участь головні лікарі комунальних установ ПМСД та районної лікарні, керівники комунальних установ та начальники відділів апарату селищної ради у сфері надання соціальних та адміністративних послуг, було презентовано Програму, опрацьовано можливості та перспективи майбутнього партнерства.

 

За результатами роботи Кам’янським селищним головою Борисом КОВАЛЬЧУКОМ підписано Меморандум про співпрацю в рамках «Програми ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» з німецькою компанією-виконавцем Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Надалі за підтримки ЄС наша громада спільно з іншими громадами, які підписали Меморандум, розроблятимуть стратегії соціальних, медичних та адміністративних установ, які будуть спрямовані на підвищення якості найважливіших послуг населенню.

Стратегічне планування дозволить установам врахувати потреби громади та громадян. На другому етапі пріоритетні заходи зі стратегій будуть реалізовані за сприяння ЄС та Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). Також, процес планування сприятиме обміну знаннями та досвідом між громадами щодо інновацій та передового досвіду.

Поряд з роботою над стратегічними заходами, керівництво та працівники установ та селищної ради матимуть можливість підвищити свою кваліфікацію на спеціалізованих тренінгах, які проводитимуть міжнародні та національні експерти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора