Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Січня, 2022 р., 13:35
 Трапляється, що ім’я в е-лікарняному несуттєво відрізняється від паспортних даних – пропущена буква у прізвищі, відсутній апостроф, Євгенівна замість Євгеніївна тощо. Це означає, що була допущена помилка при заключенні декларації із сімейним лікарем – дані з декларації вносяться до
04 Січня, 2022 р., 13:33
Вже третій рік в Кам`янській територіальній громаді зберігається добра традиція - вітати довгожителів з ювілейними датами. Головна цінність громади - це наші люди, особливо люди, які досягли  поважного віку. 
31 Грудня, 2021 р., 21:23
Кожного року, 19 грудня, ми справляємо улюблене всіма свято - День Святого Миколая. Це дивовижне свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих. Доброю традицією стали подарунки першокласникам від народного депутата України Олександра ПОНОМАРЬОВА. Цього року до першокласників Кам`янської ТГ прийшли Святий Миколай та Ангел, які вручили солодощі від народного депутата та обласних депутатів Сергія ЖОВНІРА та Володимира ЛЮЦКАНОВА. Почесним гостям вдалося подарувати діткам трішечки простого дитячого щастя, за що їм велике спасибі.
31 Грудня, 2021 р., 11:41
Надійшла улюблена пора року багатьох дітлахів, адже це зимові канікули, сяючі прикрашені ялинки, а головне – подарунки до дня св. Миколая та Нового року.
31 Грудня, 2021 р., 11:38
Стало традиційним і ніби звичним дякувати депутату обласної ради Олександру Машинському за його добрі справи. Наш земляк заслуговує на тисячу «спасибі» за турботу, за те, що не забуває ні старого, ні малого. Жодне прохання, колективне чи окреме, матеріальне чи нематеріальне, не залишилось поза його увагою.
29 Грудня, 2021 р., 10:48
Рішенням Кам’янської селищної ради Пологівського району Запорізької області від 24.12.2021 № 1 затверджено Стратегію розвитку Кам’янської селищної територіальної громади на період до 2027 року.
28 Грудня, 2021 р., 11:57
Питанню організації перевірок та відповідальності, якщо суб’єкт господарювання веде бізнес, суттєво порушуючи вимоги законодавства, без реєстрації, або іншим способом порушуючи встановлені законом вимоги, присвячена нарада у Кам’янського селищного голови Бориса КОВАЛЬЧУКА. В нараді взяли участь начальник відділення № 2 Пологівського районного ВП ГУНП в Запорізькій області Василь ЗАЯРСЬКИЙ, начальник відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Більмацького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Марина РЕВКОВА та головний інспектор відділу організації профілактичної роботи та цивільного захисту Пологівського РУ ГУ ДСНС України у Запорізькій області Олексій КОВАЛЕНКО.
28 Грудня, 2021 р., 11:02
Залишилося зовсім небагато часу до Новорічних свят.  Щоб попередити нещасні випадки при використанні піротехнікою  23.12.2021 року фахівцями Пологівського РУ ГУ ДСНС України у Запорізькій області було проведено профілактичний рейд по місцям продажу піротехнічної продукції. Присутнім було нагадано основні правила продажу і користування нею.
28 Грудня, 2021 р., 10:53
В плані заходів спартакіади «Здоров’я» у смт.Кам’янка пройшли матчі  розіграшу традиційного Новорічного турніру з волейболу серед команд чоловіків.
24 Грудня, 2021 р., 09:21
Ще одне завдання спільними зусиллями депутатів обласної ради та громади виконано. Завершено реконструкцію даху лікувального корпусу КНП «Більмацька районна лікарня», в ході якої влаштовано м`яку покрівлю з рулонних матеріалів загальною площею 1, 4 тис.кв.м. Роботи проводилися за рахунок коштів обласного бюджету, в тому числі, частково, за рахунок депутатського фонду депутата обласної ради Віталія БОГОВІНА. Вартість робіт складає 2 млн. 190 тис.грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора