Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Грудня, 2021 р., 13:52
З-поміж великих святих угодників Божих святитель Миколай Чудотворець користується особливою любов’ю нашого народу. Тож 19 грудня в день Святого Миколая на площі перед будівлею Центру культури та дозвілля урочисто відкрили головну ялинку Кам`янської громади, яка є для всіх символом початку циклу новорічних свят.
17 Грудня, 2021 р., 11:45
Житлова проблема – одна з найактуальніших, з якою у реальному дорослому житті стикаються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та особи з їх числа. Держава взяла на себе обов’язок піклуватися про їх захист. В
16 Грудня, 2021 р., 14:19
Те, що завдяки вакцинації ми зможемо подолати пандемію, на сьогодні знає кожна освічена людина. Попередити короновірусну хворобу простіше, ніж її лікувати.
16 Грудня, 2021 р., 08:50
За ініціативи та під головуванням Кам’янського селищного голови Бориса КОВАЛЬЧУКА відбулася робоча нарада з питання організації ремонту дорожнього покриття та благоустрою території нашої автостанції.
16 Грудня, 2021 р., 08:42
Під головуванням Кам’янського селищного голови Бориса КОВАЛЬЧУКА відбулася зустріч представників податкової служби з суб’єктами господарювання нашої громади з питань змін в оподаткуванні. Зустріч організовано селищною радою за ініціативи місцевих підприємців та сільгоспвиробників, якими був підготовлений перелік хвилюючих на сьогодні питань.
15 Грудня, 2021 р., 14:38
Якщо хтось думає, що депутати та працівники Кам’янської селищної ради не хвилюються за долю лікарні, то той дуже помиляється.
15 Грудня, 2021 р., 14:26
У період опалювального сезону збільшується кількість виникнення нещасних випадків, пов’язаних з порушенням правил експлуатації електроприладів, газового обладнання та пічного опалення. В цей період температура навколишнього середовища знижується і люди, прагнучи обігріти помешкання, часом обирають для цього способи, які суперечать правилам пожежної безпеки.
15 Грудня, 2021 р., 14:18
15 грудня фахівці Пологівського районного управління провели роз’яснювальну роботу з відповідальними особами за забезпечення пожежної та техногенної безпеки в КНП «Більмацька районна лікарня» смт. Кам’янка. Рятувальники нагадали персоналу про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті, правил пожежної безпеки під
15 Грудня, 2021 р., 14:07
15-го грудня фахівці Пологівського РУ ГУ ДСНС України у Запорізькій області провели профілактичну бесіду з працівниками відділення «Ощад банк» та працівниками відділення «Приват банк» .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора