Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
23 Листопада, 2021 р., 15:10
Гід з державних послуг підкаже, як отримати водійське посвідчення, ліцензії та дозволи для автоперевезення в Україні чи за кордоном. Ліцензія на послуги з автоперевезень пасажирів, небезпечних вантажів та відходів https://cutt.ly/tTSBI8S
23 Листопада, 2021 р., 13:37
22-26 листопада 2021 року Міністерство освіти і науки спільно з роботодавцями, міжнародними партнерами, регіональними центрами зайнятості та Центрами професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості проводить Всеукраїнський тиждень професійної освіти.
23 Листопада, 2021 р., 13:23
29  листопада  2021 року в будівлі Кам`янської селищної ради за адресою: смт.Кам`янка (Більмак), вул. Центральна, буд. 56 (ІІ поверх, приймальня селищного голови), відбудеться прийом громадян із особистих питань депутатами Запорізької обласної ради Олександром
23 Листопада, 2021 р., 09:15
Програма ООН із відновлення та розбудови миру організовує консультаційні зустрічі для підприємців з фахівцями з юридичних питань, питань оподаткування та обліку у містах на півдні та сході України.  
23 Листопада, 2021 р., 08:36
Щодо визначення страхового стажу для розрахунку суми допомоги за лікарняним. Допомога по тимчасовій втраті працездатності покликана компенсувати працівнику втрачений за час лікування заробіток. Її розмір залежить від середньоденного доходу і тривалості страхового стажу – сума допомоги складе від 50% середньої зарплати (якщо стаж до 3-х років) і до 100% (якщо стаж понад 8 років).
22 Листопада, 2021 р., 16:52
Кам`янська селищна рада спільно з КЗ "Центр культури та дозвілля" оголошує конкурс на кращу ялинкову прикрасу. До участі у конкурсі запрошуються учні 1-4 класів шкіл громади, а також усі бажаючі. Вимоги до конкурсних робіт:
22 Листопада, 2021 р., 16:01
Світ тримається на небайдужих, чуйних людях, не здатних пройти повз, завжди готових допомогти і надати підтримку. Служба у справах дітей Кам’янської селищної ради висловлює щиру подяку  учням  Більмацького опорного закладу загальної середньої  освіти І-ІІІ ступенів за активну участь в благодійній акції  «Подаруй дитині посмішку»,  присвячену Міжнародному дню дитини.
22 Листопада, 2021 р., 14:54
    19 листопада цього року жителя с. Гусарки Миколу ПРОХОРОВИЧА, який, ризикуючи власним життям, врятував 4-річну дівчинку Надійку САБАЛДАШНУ, за особливу мужність, героїзм та рішучі дії під час порятунку життя було нагороджено відзнакою селищної ради «Честь і
22 Листопада, 2021 р., 14:52
Програма розвитку ООН в Україні анонсує запуск безкоштовного онлайн-курсу на сайті Академії громад України. Курс реалізований кращими в Україні експертами/-тками з місцевого самоврядування та управління соціальними змінами Матеріали будуть корисні як для ДЕПУТАТІВ/-ТОК І ПРАЦІВНИКІВ/-НИЦЬ МІСЦЕВИХ РАД, ТАК І ДЛЯ ГРОМАДСЬКИХ АКТИВІСТІВ/-ОК І ПРОСТО НЕБАЙДУЖИХ ГРОМАДЯН, оскільки: навчальна програма базується на реально досліджених потребах громадян щодо ефективного управління на місцевому рівні.
22 Листопада, 2021 р., 14:35
Програма ООН із відновлення та розбудови миру запрошує підприємців взяти участь у тренінгу «Практичні аспекти підприємницької діяльності».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора