Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Листопада, 2021 р., 16:26
Закриття поштових відділень викликає занепокоєння мешканців сільських населених пунктів громади, особливо віддалених сіл. Укрпошта, як національний поштовий оператор, зобов’язана працювати у будь-якому населеному пункті країни. З метою отримання роз`яснень щодо зміни формату роботи Укрпошти та
04 Листопада, 2021 р., 15:18
Отримувати допомогу з безробіття можна під час виконання громадських робіт. З особами, котрі за скеруванням служби зайнятості беруть участь у громадських роботах, укладаються на строк, що сумарно упродовж року не може перевищувати 180 календарних днів, строкові трудові договори для працевлаштування на тимчасові робочі місця (ч. 4 ст. 31 Закону України «Про зайнятість населення»).
04 Листопада, 2021 р., 14:55
Приватним підприємством “АСКОН” (смт Якимівка Мелітопольський район Запорізька область) реалізується проєкт «Створення центрів агрокомпетенцій/агрохабів з надання комплексних послуг для агровиробників плодово-овочевої та ягідної продукції», що адмініструється Програмою USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) відповідно до договору
04 Листопада, 2021 р., 09:39
З початку впровадження в Україні електронних лікарняних механізм роботи з ними постійно доопрацьовували. Сьогодні система враховує безліч нюансів, пропозиції від бухгалтерів, роботодавців і фахівців Фонду соціального
04 Листопада, 2021 р., 09:03
2 листопада в приміщенні обласної державної адміністрації відбувся круглий стіл «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою та їх виконання в Україні». Захід відбувся у змішаному офлайн та онлайн форматі з дотриманням усіх протиепідемічних заходів. Організували круглий стіл Громадська спілка «Коаліція за вакцинацію» у співпраці з департаментом охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації. Громадська спілка «Коаліція за вакцинацію» об’єднує 64 організації та співпрацює із Міністерством охорони здоров’я України та Центром громадського здоров’я МОЗ.
04 Листопада, 2021 р., 09:01
Під час робочого візиту до Запоріжжя Прем’єр-Міністр України Денис Шмигаль відвідав обласну клінічну лікарню. Головний медичний заклад регіону за останні роки зазнав кардинальних змін завдяки програмі Президента «Велике будівництво».
04 Листопада, 2021 р., 09:00
За ініціативи Президента України, тариф на електроенергію для 80% українських родин було знижено до 1,44 грн за кВт⋅год з 1 жовтня цього року. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час робочої поїздки в Запорізьку область.
04 Листопада, 2021 р., 08:57
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час робочої поїздки до Запорізької області оглянув хід будівництва вантового мосту Автотранспортної магістралі через річку Дніпро в м. Запоріжжя.
03 Листопада, 2021 р., 16:54
На сьогодні мешканці не тільки нашої, а й сусідніх громад відчули проблему з маршрутним транспортним сполученням. В селищній раді під головуванням Бориса КОВАЛЬЧУКА відбулася робоча нарада за участю Комиш-Зорянського селищного голови Ігоря ГНАТУШІ, представників Пологівської райдержадміністрації, відділення №2
03 Листопада, 2021 р., 15:46
3 листопада 2021 року відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Більмацької селищної територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора