Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Жовтня, 2021 р., 10:23
Повідомляємо, що Департаментом  агропромислового розвитку Запорізької ОДА розпочато прийом документів для отримання державної підтримки вирощування гречки, жита, проса та овса (за винятком післяукісних культур) відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.08.2021 № 886 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь».
19 Жовтня, 2021 р., 10:06
Як подати звіт за формою 3-ПН через електронний кабінет роботодавця. Пропонуємо увазі працедавців 5 кроків для швидкого подання звіту З-ПН через електронний сервіс ДСЗ – електронний кабінет роботодавця:
19 Жовтня, 2021 р., 09:43
З 1 жовтня 2021 року на виконання п. 2 постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 № 849 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат для окремих категорій осіб у 2021 році та в подальшому» Головним управлінням Пенсійного фонду України в Запорізькій області проведено перерахунок пенсії особам, яким виповнилося 75 років.
19 Жовтня, 2021 р., 09:40
Атестація робочих місць за умовами праці – комплексна оцінка всіх факторів виробничого середовища і трудового процесу, супутніх соціально-економічних факторів, що впливають на здоров’я і працездатність працівників у процесі трудової діяльності.
19 Жовтня, 2021 р., 09:37
Тож, вам створили медичний висновок. Як діяти? Якщо ви маєте офіційне працевлаштування, то в разі тимчасової втрати працездатності для вас автоматично відкриється електронний лікарняний. Він сформується на підставі медичного висновку про тимчасову непрацездатність (МВТН), який лікуючий або сімейний лікар створить після огляду. Також е-лікарняний автоматично відкриється в разі оформлення медичного висновку для вашої дитини, яка потребує догляду.
18 Жовтня, 2021 р., 15:03
Більмацька селищна рада продовжує добру традицію вітати довгожителів громади з ювілейними датами. Свій 90-річний ювілей 18 жовтня 2021 року святкує жителька Більмака, учасник війни - КРАСОВСЬКА Ганна Прокопівна. З цієї нагоди з теплими словами вітання до іменинниці завітали заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики Лілія КИРИЧЕНКО та депутат селищної ради Віктор МАРОЧКО. Гості привітали ювілярку з визначною датою та побажали їй міцного здоров’я, довголіття, життєвих сил, радості, спокою та миру.
14 Жовтня, 2021 р., 08:00
На сьогодні занепокоєння та протиріччя серед мешканців нашої громади викликає не скільки сам процес перейменування селища Більмак, як його економічна складова -  скільки коштів для громадян, фізичних осіб - підприємців, підприємств, установ, організацій, різних форм власності потрібно буде для приведення у відповідність документів.
13 Жовтня, 2021 р., 21:52
Розвиток громади включає в себе розвиток та покращення добробуту кожної її установи, підприємства чи закладу. Однією з головних тем на порядку денному керівництва громади є покращення технічного стану загальоосвітніх шкіл.  На сьогодні за рахунок коштів залишків освітньої субвенції проводиться капітальний ремонт покрівлі Більмацького спеціалізованого закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Інтелект» Більмацької селищної ради. В ході робіт буде влаштовано м`яку покрівлю з рулонних матеріалів (руберойд наплавлюваний Аквазол АПП-ПЭ) площею більше 1,5 тисячі квадратних метрів, в тому числі і покрівлі спортзалу.
13 Жовтня, 2021 р., 10:03
З нагоди Дня захисника та захисниць України делегація від селищної ради у складі голови Бориса КОВАЛЬЧУКА, його заступників та секретаря ради та батьків наших земляків, які загинули під час АТО, – Юрій ГНАТУША, Любов ШУМЕЙКО, Тамара ЛЮЛЮК.
13 Жовтня, 2021 р., 09:50
12 жовтня цього року селищний голова Борис КОВАЛЬЧУК провів нараду з питання реформи шкільного харчування та про профілактичні щеплення. У нараді взяли участь заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики Лілія КИРИЧЕНКО, директор

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора