Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Березня, 2021 р., 16:15
Хто і коли звітує та куди подавати декларацію?  
01 Березня, 2021 р., 15:13
Запрошуємо вас до участі у програмі «Безпечність харчових продуктів». Ви зможете отримати відшкодування частини витрат, понесених у процесі впровадження систем безпечності харчових продуктів. Хто може взяти участь?
26 Лютого, 2021 р., 07:58
Зі збільшенням доступу дітей до Інтернету більш поширеними стають і онлайн злочини сексуального характеру щодо дітей. Мета злочинців – приватні фото, гроші та особисті зустрічі з дітьми. Часто самі підлітки надсилають один одному свої інтимні фото, що спричиняє кібер булінг та булінг в школі.   stop-sexting.in.ua – інформаційно-освітній портал для дітей, батьків та освітян щодо захисту дітей від сексуального насильства в Інтернеті. В Україні почала працювати урядова консультаційна лінія 1545 (далі обрати 3) для підтримки батьків та дітей щодо питань безпеки в Інтернеті.
25 Лютого, 2021 р., 16:34
З 16 січня 2021 року мова обслуговування споживачів – українська!  Відповідно до статті 30 Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної”, всі надавачі послуг, незалежно від форми власності, зобов’язані обслуговувати споживачів і надавати інформацію про товари і послуги державною мовою.
24 Лютого, 2021 р., 14:16
Про це заявив голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Інфраструктура».
23 Лютого, 2021 р., 13:48
Національне агентство України з питань державної служби нагадало, що розширено перелік посад в органах місцевого самоврядування, на яких не поширюються обмеження щодо граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування, а саме на посадових осіб, які затверджуються на посади відповідною радою. Про це йдеться у пресслужбі НАДС.
23 Лютого, 2021 р., 09:29
Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО, Асоціація «Ягідництво України» та «Інноваційне фермерство і кооперація» запрошують на відкритий вебінар "Перспективи використання IT технологій - інноваційні рішення для плодово-ягідного сектору".
23 Лютого, 2021 р., 09:24
25 лютого 2021 року у форматі ZOOM – конференції відбудеться вебінар на тему «Зміна клімату: до чого готуватися українській аквакультурі». Організаторами заходу є Програма USAID з аграрного і сільського розвитку АГРО та Методично-технологічний центр з аквакультури.
23 Лютого, 2021 р., 09:12
Українська асоціація бізнесу і торгівлі (UBTA) у співпраці з Українським центром сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFC), ДУ «Офіс з просування експорту в Україні» за фінансування Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) запускають навчальний проєкт «Практичні інтенсиви Grow up: Agro».
23 Лютого, 2021 р., 09:10
Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО, Асоціація «Ягідництво України» та «Інноваційне фермерство і кооперація» запрошують на тренінг «Шкідники пасльонових культур в/ґ. Система інтегрованого захисту».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора