Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Лютого, 2021 р., 16:00
За словами Глави держави, завдяки цьому проєкту будуть відреставровані українські замки, музеї та театри
22 Лютого, 2021 р., 14:06
21 лютого свій 90-річний ювілей відзначила жителька райцентру Марченко Марія Яківна. Привітати іменинницю з поважною датою завітали селищний голова Борис Ковальчук, секретар селищної ради Ольга Тищенко, голова районної ветеранської організації Галина Панасевич, її заступник Лихварь Микола Васильович та завідуюча кардіологічного відділення КНП «Більмацька центральна лікарня» Підпала Людмила Іванівна.
20 Лютого, 2021 р., 16:20
19 лютого поточного року селищною радою спільно з  працівниками комунального закладу «Центр культури та дозвілля проведено захід вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. У заході взяли участь керівники та працівники комунальних закладів селищної ради, її апарату та виконавчих органів, військовий комісар, президенти шкіл разом з учителями. Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та направили делегацію для покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО на Меморіалі Слави.
20 Лютого, 2021 р., 11:51
Вже другий рік в Більмацькій територіальній громаді зберігається добра традиція - вітати довгожителів з ювілейними датами. Головна цінність громади - це наші люди, особливо люди, які досягли  поважного віку.  20 лютого святкує свій 90-річний ювілей жителька райцентру Дементій Любов Федорівна. До щирих привітань, побажань міцного здоров`я та довголіття в цей святковий день долучилися секретар Більмацької селищної ради Ольга Тищенко та голова районної ветеранської організації Галина Панасевич. Від всіх жителів громади зичимо ювілярці здійснення всіх бажань у свій 90 річний День народження. Любов Федорівна була дуже зворушена привітанням та висловила велику подяку за увагу та турботу.
19 Лютого, 2021 р., 09:04
19 лютого 1992 року Верховна Рада України затвердила своєю постановою малий Державний герб незалежної України. Ним став золотий тризуб на синьому щиті – національний символ українців часів визвольних змагань на початку ХХ століття. Згідно з Конституцією України, тризуб, як Знак Княжої Держави Володимира Великого, є головним елементом великого Державного герба України.
18 Лютого, 2021 р., 17:15
Зима асоціюється у людей зі снігом, катанням на ковзанках, риболовлею на льоду. І саме крижана річка є найбільшою спокусою і найбільшою небезпекою для любителів прогулянок по змерзлій річці та для рибалок.
17 Лютого, 2021 р., 22:00
Пам'ятка щодо забезпечення інформаційної безпеки при роботі в мережі інтернет
17 Лютого, 2021 р., 21:22
Голова облдержадміністрації Олександр Старух під час робочої зустрічі з журналістами розповів про плани щодо розвитку Національного заповідника «Хортиця».
17 Лютого, 2021 р., 21:15
Про перебіг адміністративно-територіальної реформи та майбутнє ліквідованих райдержадміністрацій розповів голова обласної державної адміністрації Олександр Старух під час зустрічі із журналістами Запорізького краю.
17 Лютого, 2021 р., 21:12
На цьому наголосив голова облдержадміністрації Олександр Старух на зустрічі з журналістами запорізьких видань. За програмою Президента України «Велике будівництво», зводять нові мости через Дніпро. Рік назад довголітній довгобуд зрушив з мертвої точки саме завдяки волі та ініціативі глави держави. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора