Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
17 Лютого, 2021 р., 21:10
Цього року триватиме програма Президента України «Велике будівництво». Головний принцип – спочатку завершити всі довгобуди і тільки потім братися за нове. Про сучасні підходи до будівництва говорив Олександр Старух під час робочої зустрічі з журналістами.
17 Лютого, 2021 р., 21:07
Разом з усією Україною наша область активно готується до вакцинації. Вакцина буде надходити тільки через офіційні, державні канали. Щеплення робитимуть лише у спеціалізованих медичних закладах, безкоштовно та добровільно. Вакцину не можна буде купити в аптеці або в Інтернеті.
17 Лютого, 2021 р., 21:04
За останні два тижні запоріжці стали набагато менше хворіти на коронавірус. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Олександр Старух під час робочої зустрічі із журналістською спільнотою нашого регіону. 
17 Лютого, 2021 р., 09:08
16 лютого 2021 року за «круглим столом» відбулася зустріч відповідальних працівників апарату селищної ради та її виконавчих органів, комунальної установи «Центр соціальних послуг» селищної ради та мешканки нашої громади, під час якої надавалася детальна інформація про можливість створення патронатної сім’ї на території селищної ради.
16 Лютого, 2021 р., 15:33
Як повідомлялося раніше, рішенням третьої (позачергової) сесії Більмацької селищної ради від 15.01.20221 №37 затверджено звернення депутатів Більмацької селищної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо тарифів на електричну енергію. До селишної ради надійшла відповідь від Верховної Ради України
16 Лютого, 2021 р., 13:59
Сьогодні інформація є одним з найцінніших ресурсів. У своєму прагненні зробити інформаційні послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів Державна служба зайнятості  пропонує електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій. Це і «Електронний кабінет роботодавця», «Електронний кабінет безробітного», сервісу «Електронна черга» на порталі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua.
16 Лютого, 2021 р., 11:51
Гід з державних послуг — це інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.   Міністерство цифрової трансформації України запустило портал з інформацією про всі державні послуги:
16 Лютого, 2021 р., 11:27
15 лютого 2021 року ветерани війни в Афганістані разом з представниками Більмацької селищної ради та мешканцями громади  взяли участь в урочистому заході з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання та поклали квіти до пам`ятника учасникам бойових дій.
16 Лютого, 2021 р., 08:29
В спортивному залі Більмацької спеціалізованого закладу загальної середньої освіти I-III ступенів ”Інтелект” пройшли змагання з волейболу серед вихованців секцій дитячо-юнацької спортивної школи.
15 Лютого, 2021 р., 11:33
Фонд соціального страхування України та Федерація роботодавців України закликають страхувальників (роботодавців) прискорити подання заяв-розрахунків на виплату допомог від ФССУ їх працівникам. Для отримання допомоги за листками непрацездатності застрахована особам має

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора