Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Січня, 2021 р., 09:52
Вже не один рік у Більмацькій дитячій школі мистецтв (колишня музична школа) існувала проблема з покрівлею, яка протікала під час дощів. Після обстеження і визначення обсягів робіт, селищною радою були виділені кошти в сумі 87тис. грн для ремонту проблемних ділянок даху. У грудні місяці роботи були виконані підрядною організацією з міста Токмак.
25 Січня, 2021 р., 08:42
Депутати та апарат Більмацької селищної ради стурбовані ситуацією, що склалася в країні з підвищенням тарифів на електричну енергію. У зв`язку з цим рішенням третьої (позачергової) сесії Більмацької селищної ради від 15.01.2021 №37 затверджено звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України з проханням переглянути постанову КМУ від 28.12.2020 №1325 для повернення в дію тарифів на електроенергію, встановлених для населення постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг від 26.02.2015 №220, насамперед, для територій, де відсутнє централізоване газопостачання та основним джерелом опалення яких є електроенергія. Звернення направлене Президенту України Зеленському В.О., Голові Верховної Ради України Разумкову Д.О., Прем’єр Міністру України Шмигалю Д.А.
22 Січня, 2021 р., 14:29
Консультаційний центр Асоціації виробників молока оголошує про старт чергової серії навчальних та консультаційних заходів в рамках реалізації Програми USAID AGRO «Впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні». Запрошуємо керівників і спеціалістів малих та середніх підприємств, фермерських та особистих селянських господарств, що займаються виробництвом молока і молокопродуктів, м’яса (свинарство, козівництво, вівчарство та ВРХ) взяти участь у серії онлайн вебінарів, які відбудуться впродовж січня–березня 2021 р.
22 Січня, 2021 р., 11:51
22 січня з нагоди Дня Соборності України селищний голова Борис КОВАЛЬЧУК зі своїми заступниками вшанували пам’ять загиблих учасників АТО хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку, що на Меморіалі Слави. День Соборності України – це свято, яке відзначають в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.
22 Січня, 2021 р., 08:11
В рамках відзначення Дня Соборності України працівники апарату Більмацької селищної ради та комунального закладу «Центр культури та дозвілля» долучилися до флешмобу «У єдності сила», організований за ініціативою голови Запорізької обласної державної адміністрації  Олександра СТАРУХА.
22 Січня, 2021 р., 08:08
22 січня 1919 року увійшло до національного календаря, як величне державне свято. Урочистий Акт єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки став символом віковічного прагнення нашого народу жити у єдиній соборній незалежній державі. Лише в єдності дій ми можемо перетворити нашу країну в могутню державу, де кожен громадянин почуватиметься впевнено та захищено, якою будуть пишатися наші нащадки. Тож давайте працювати разом для світлого майбутнього нашої рідної громади та України! Лише в єдності і взаємній підтримці зуміємо стати щасливими і заможними господарями на своїй землі. Бажаю вам незламного українського духу, гордості за рідну націю. Зі святом всіх – з Днем Соборності України !
21 Січня, 2021 р., 11:27
Фонд Віктора Лещинського за підтримки Національного експертно-будівельного альянсу України та групи компаній Win Experts спільно втілюють у життя амбітну мрію – організувати Національний музей архітектури та будівництва. Адже досі в Україні не було музею, який би демонстрував багату історію галузі, її здобутки та найяскравіші перлини української архітектури. І це неправильно!
21 Січня, 2021 р., 11:22
РРО у 2021 році: що мають знати фізичні особи-підприємці на спрощеній системі оподаткування

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора