Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Грудня, 2020 р., 11:05
Інформаційна довідка Мінсоцполітики
25 Грудня, 2020 р., 09:55
Християни західного обряду традиційно святкують Різдво 25 грудня. В Україні ця дата вважається вихідним днем, припадає на п’ятницю тож святкувати будемо три дні. Це свято вважається сімейним, зустрічають його в тісному колі найрідніших людей. Від щирого серця вітаю з католицьким Різдвом. Нехай свято принесе у дім радість, щастя, затишок і гармонію. Хай буде більше прекрасних днів, що радуватимуть веселими сімейними посиденьками, душевними розмовами і приємними сюрпризами. З Різдвом Христовим!
24 Грудня, 2020 р., 08:39
Архіви – це душа нації, її безцінна культурна скарбниця, пам’ять кожного з нас!
22 Грудня, 2020 р., 09:54
Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята –Дня енергетика!
21 Грудня, 2020 р., 18:06
З метою запобігання отруєння бджіл та їх максимального збереження, зведення до мінімуму негативної дії пестицидів на людей та довкілля під час обробки медоносних рослин та садів хімічними засобами захисту рослин повідомляємо про таке.
21 Грудня, 2020 р., 13:40
У щомісячному профілактично-практичному журналі «Безпека праці на виробництві» аналізується досвід роботи по запобіганню виробничого травматизму, надаються методичні поради в організації безпечних та здорових умов праці, рекомендації спеціалістам служб охорони праці, методична допомога керівникам підприємств, де немає спеціаліста з охорони праці, поради, консультації та відповіді на питання читачів, спеціалістів служб охорони праці. У публікаціях журналу можна знайти також коментарі до нормативно-правових актів, законодавчих і інших директивних документів.
18 Грудня, 2020 р., 09:20
19 грудня – одна із найочікуваніших дат у році,– свято Миколая. За народними повір’ями саме в цей день Святий Миколай спускається на землю з небес і обходить увесь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість. Це свято, на яке чекають усі діти та дорослі. Адже вірять, що в цей день здійснюються їхні мрії та бажання. Тож у цей гарний день щиро вітаємо усіх із Днем Святого Миколая! Нехай Чудотворець принесе у ваші домівки мир, добро, радість, розуміння і солодкі подарунки!
18 Грудня, 2020 р., 09:16
Від щирого серця вітаємо всіх правозахисників району з професійним святом — Днем адвокатури! На вас покладене відповідальне і благородне завдання – забезпечення реалізації права кожного громадянина на захист конституційних прав і свобод та отримання правової допомоги під час розгляду справ в судах та інших державних органах. Адвокат, безперечно, є служителем права, це та особливість, що незмінно присутня в діяльності адвокатів в усі часи.
17 Грудня, 2020 р., 09:49
Програмою «U-LEAD з Європою» 16 грудня 2020 року проведено другий онлайн-семінар з надання підтримки у розробці стратегії розвитку на тему "Діяльність робочої групи з розробки проєкту стратегії розвитку громади. Порядок проведення першого засідання".  Посадовими особами селищної ради взято участь у цьому семінарі та отримано необхідні знання для початку розробки проєкту стратегії розвитку громади.
16 Грудня, 2020 р., 14:20
Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО запрошує представників мікро, малого та середнього бізнесу, виробників і переробників продукції у секторах овочів, фруктів, ягід, молока, м’яса, домашньої птиці (окрім курятини), аквакультури та солодощів, а також представників ОТГ і журналістів регіональних ЗМІ Запорізької області взяти участь у онлайн-презентації «Можливості Програми USAID АГРО для мікро, малих і середніх агропідприємств та сільських громад».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора