Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
17 Листопада, 2020 р., 15:49
17 листопада поточного року селищний голова Борис Ковальчук спільно зі своїм заступником Юрієм Залатою та начальником відділу економіки, містобудування та житлово-комунального господарства Костянтином Круть розглянули (з виїздом на місце) звернення мешканців вул. Чарівної в с. Трудовому з питання розчищення від чагарників пожежного проїзду та ремонту електроопор на території села.
17 Листопада, 2020 р., 15:41
17 листопада поточного року на території Мар'янівського старостинського округу проведено висадку 26 кущів троянд. Ініціатором та спонсором висадки троянд виступив приватний підприємець Володимир Рибалко. Організацію з підвезення води забезпечив Віталій Хворост. У висадці троянд взяли участь 14 мешканців с. Мар'янівка на чолі з в. о. старости Віталієм Ковальком. Троянда – це рослина, яка радуватиме багато років своєю квіткою жителів Мар’янівки та гостей села.
16 Листопада, 2020 р., 13:47
Протокол позачергового засівдання регіональної комісії  питань техногенно-екологічної безпеки з надзвичайних ситуацій Запорізької області
16 Листопада, 2020 р., 09:03
Розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо – невід’ємна складова нашого часу. Без них сьогодні неможливий суспільний прогрес. Завдяки вам ми щодня дізнаємося про події у світі, що допомагає відчути причетність до процесів сучасності, відкрити широкі можливості для контактів і спілкування. Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, листонош, операторів, сортувальників – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на отримання інформації. Бажаємо вам невпинного професійного росту, невичерпної енергії, побільше творчих ідей, цікавих тем, натхнення, здоров’я, гарного настрою і задоволення від роботи. Хай всі ваші плани будуть реалізовані!
13 Листопада, 2020 р., 15:37
12 листопада відбулася дев`ятнадцята позачергова сесія Більмацької селищної ради, яка стала останньою для депутатів сьомого скликання. На сесії прийнято ряд важливих для життєзабезпечення нашої громади рішень. Депутатами надано згоду на організацію співробітництва з сусідніми Комиш-Зорянською та Смирновською ОТГ у формі спільного фінансування (утримання) у 2021 році восьми установ та організацій комунальної форми власності Більмацької селищної ради. Крім наших сусідніх громад, надано згоду на організацію співробітництва і з Розівською громадою на спільне фінансування (утримання) комунального некомерційного підприємства «Більмацька центральна районна лікарня». Також, прийнято рішення про прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ району до комунальної власності Більмацької селищної ради комунального некомерційного підприємства «Більмацька центральна районна лікарня» (з 01.01.2021) та комунальних підприємств «Більмацька районна друкарня» та «Куйбишевське бюро технічної інвентаризації».
13 Листопада, 2020 р., 15:05
До відома та неухильного виконання постанови КМУ від 11.11.2020 № 1100 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641"
13 Листопада, 2020 р., 10:05
День працівників сільського господарства – це свято людей, для яких безмежна шана до рідної землі визначила не тільки професію, але й людську долю. У цей святковий день ми маємо нагоду подякувати землі і тим, для кого селянська праця є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу. Господарів землі не дарма називають годувальниками країни, адже з хлібного зерна починається потужність та сила нашої економіки, відповідно і розвиток держави. Це свято усіх тих, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання. Шановні працівники сільського господарства та  сільськогосподарського виробництва, щиро вітаємо вас зі святом і бажаємо успіхів, затишку і спокою у кожній оселі, злагоди у кожній родині, впевненості в завтрашньому дні! І як каже народна мудрість: хай в усіх буде хліб і до хліба на столі!
12 Листопада, 2020 р., 10:05
Фонд соціального страхування України фіксує значне зростання кількості листків непрацездатності, що надаються на оплату до ФССУ.
10 Листопада, 2020 р., 11:24
Завершено оновлення інформаційної дошки, що розміщена в смт Більмак біля Центру культури та дозвілля (колишня Дошка пошани). Інформаційна дошка відображає лаконічну інформацію про селищну раду, адміністративний центр громади та старостинські округи. Раніше висаджено зелені насадження на клумбі перед інформаційною дошкою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора