Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Жовтня, 2020 р., 15:19
З метою захисту українських дітей від сексуального насильства в інтернеті, розпочато інформаційно-освітню кампанію #Stop_sexтинг. Більше інформації про проєкт можна дізнатися на сайті https://stop-sexting.in.ua/ .
08 Жовтня, 2020 р., 14:45
Аналіз та пропозиції АМУ до законопроєктів.
08 Жовтня, 2020 р., 09:54
Шановні юристи!
07 Жовтня, 2020 р., 13:57
Протягом вересня 2020 року у рамках Місячника зайнятості молоді центрами зайнятості Запорізької області було організовано та  проведено багато цікавих та значущих заходів: ярмарки вакансій, засідання Клубу успішної молоді, проведені зустрічі з учнівською молоддю, на яких фахівці служби зайнятості розповіли про основні принципи успішного пошуку роботи та будування майбутньої кар’єри, про сучасні джерела пошуку вакансій, правила складання вдалого резюме та як саме потрібно поводитись на співбесіді з роботодавцем. Адже в такій справі, як пошук роботи, важлива кожна дрібничка, що може стати в пригоді на шляху втілення мрії – бути майстром свого діла.
06 Жовтня, 2020 р., 18:49
Селищний голова Борис Ковальчук привітав вчителів-пенсіонерів з їх професійним святом.
06 Жовтня, 2020 р., 18:41
Селищний голова Борис Ковальчук привітав працівників освітніх закладів громади з Днем працівників освіти. Борис Петрович у своєму виступі інформував про зроблене за короткий час для освітянської галузі селищною радою: «Насамперед, завдяки селищній раді збережено мережу закладів освіти. Жоден працівник галузі не постраждав в умовах карантину та інших неприємних викликів сьогодення. Забезпечено стовідсоткове підвезення та якісне харчування учнів. Більше того, в непростих умовах викликів сьогодення за ініціативою селищної ради на завершальному етапі знаходяться роботи зі встановлення пожежної сигналізації в «Сонечку» і «Топольці»; розпочато роботи зі встановлення такої сигналізації в опорній школі; завершено роботи з реконструкції даху та системи водовідведення в опорній школі; розпочато ремонт їдальні в школі «Інтелект», яку буде  оснащено найсучаснішим обладнанням на суму понад півміліона гривень; завершено тендери на придбання меблів за стандартами нової української школи; проведено ремонт спортивної зали в «Інтелекті»; замінено вікна в інклюзивно-ресурсному центрі; буде здійснено поточний ремонт покрівлі в садочку «Дзвіночок» у Вершині. Вперше за історію існування музичної школи виділено з бюджету селищної ради кошти на ремонт покрівлі дитячої школи мистецтв».
06 Жовтня, 2020 р., 16:09
Відповідно до розпорядження селищного голови від 05.10.2020 № 244  вісімнадцята сесія Більмацької селищної ради сьомого скликання відбудеться 20 жовтня 2020 року о 13.00 годині в залі засідань Більмацької селищної ради.
06 Жовтня, 2020 р., 14:03
Служба зайнятості постійно активізує власні можливості для розвитку  співробітництва між працівниками й роботодавцями на умовах легальної зайнятості. Головне завдання служби – працевлаштування незайнятих громадян.
04 Жовтня, 2020 р., 08:32
День кадрового працівника відзначається в Україні щороку в першу неділю жовтня. Кадровик в організації чи на підприємстві - це права рука керівника. У день свята бажаємо всім кадровикам міцного здоров'я, сімейного благополуччя, гарного настрою, творчого азарту, високопрофесійного персоналу! Нехай кар'єрні успіхи не змінять вашого щирого ставлення до працівників, а стануть стимулом для досягнення нових професійних вершин!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора