Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Жовтня, 2020 р., 11:57
З 10 по 12 листопада 2020 року на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ, м. Київ, Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна») відбудуться міжнародні спеціалізовані виставки, об’єднані спільною метою - застосування кращого світового досвіду у сфері житлово- комунального господарства, на підприємствах водопровідно-каналізаційного господарства, в будівельній сфері задля обміну досвідом та здобуття нових плідних контактів, впровадження сучасних стандартів та всебічного реформування галузі:
28 Жовтня, 2020 р., 11:48
28 жовтня – день визволення України від німецько-фашистських загарбників, який було встановлено Указом Президента України з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу українського народу у Другій світовій війні.
25 Жовтня, 2020 р., 08:39
Щиро вітаємо Вас із професійним святом! Автомобіліст – професія особлива, зі своєю романтикою та своїми традиціями. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь і гордість за свою професію є основними. Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Ви всі вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але всі ви – на одній дорозі. Від майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасне здійснення перевезень та безпека пасажирів. Переконаний, що ви і надалі докладатимете всіх зусиль для того, щоб вдосконалювати свої професійні навики, запроваджувати новітні технології, розробляти нові послуги та маршрути.
23 Жовтня, 2020 р., 17:26
Напередодні дня проведення місцевих виборів Служба безпеки Украі?ни звертається до громадян із закликом повідомляти про порушення виборчого законодавства та факти незаконного втручання у виборчі процеси за телефоном гарячоі? лініі?: 0 800 501 482 та (061) 764-46-58.
23 Жовтня, 2020 р., 13:44
Переконливо закликаємо Вас дотримуватися простих протиепідемічних обмежень: носити захисні маски в приміщеннях, у місцях скупчення людей, тримати дистанцію, обробляти руки антисептиком.
21 Жовтня, 2020 р., 16:05
Урядова програма фінансової підтримки розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства 2020
21 Жовтня, 2020 р., 15:53
З початку пандемії в громадах зареєстровано 32 лабораторно підтверджених випадки захворювання на короновірусну хворобу, кількість випадків невпинно збільшується.
20 Жовтня, 2020 р., 08:19
Торгівля людьми є одним із найсерйозніших та найганебніших злочинів проти людини. Торгівля «живим товаром», яка набирає щораз ширших масштабів і дедалі більше жорстоких форм, охопила більшість країн світу. Торгівля людьми стала злочинним бізнесом, який посідає третє місце за рівнем прибутковості, поступаючись лише торгівлі наркотиками та зброєю.
19 Жовтня, 2020 р., 14:08
ПЕРЕЛІК обмежень під час карантину на території Запорізької області та/або окремих адміністративно-територіальних одиницях регіону, при встановлені рівня епідеміологічної небезпеки поширення COVID – 19 «ЗЕЛЕНИЙ», «ЖОВТИЙ», «ПОМАРАНЧЕВИЙ», «ЧЕРВОНИЙ»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора