Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Жовтня, 2020 р., 10:26
Ось і відбулася анонсована селищною радою акція з висадки дерев та озеленення України. Біля мультиспортивного майданчика були висаджені ялівці віргінські, від школи «Інтелект» вздовж алейки у напрямку професійного ліцею висадили липу та горобину і, на останок, клумбу перед інформаційною дошкою (колишня дошка пошани) прикрасили спіреєю, ялівцем козацьким та магонією падуболистою. Попри наші сподівання, мешканці селища проявили досить низьку активність і, як виявилося, бажаючих критикувати в інтернеті значно більше, ніж прийшло попрацювати сьогодні. Проте ми щиро вдячні Надобних Олексію та його молодшому сину Ярославу, а також пані Олені з Гусарки, які долучилися до працівників апарату, КП «Благоустрій» та депутатів селищної ради і гуртом працювали пліч-опліч. Нас навіть не засмутила звістка про те, що одна з кандидатів на посаду селищного голови, вирішила скористатись даною акцією задля власного піару та передвиборчої агітації у наших старостинських округах де також висаджували дерева. День видався гарним і продуктивним!
19 Жовтня, 2020 р., 09:56
В.о. старости Ніна Каріка організувала висадку дерев та кущів на підвідомчій території. В акції взяли участь Світлана Гавриленко, Олена Бегляк, Ніна Прохорова, Олена Кікта, Іван   Шульга, Любов Хатрус, Валентина Крючкова, Микола Прохоров.
19 Жовтня, 2020 р., 09:33
В.о.старости Анатолій Сімченко організував висадку саджанців на підвідомчій території. СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ робимо гарнішою територію рідної громади!
19 Жовтня, 2020 р., 09:24
Головна цінність нашої громади-це люди. Для Павленка Івана Трохимовича було важливим відремонтувати ворота і вхідну калітку у двір. Про це він прохав під час відвідування його в День свого народження. Селищний голова Борис Ковальчук разом зі своїм заступником Юрієм Залатою після того, як з колективом селищної ради та мешканцями громади висадили саджанці дерев, завітали до Івана Трохимовича, щоб виконати його прохання. Згодом, до них приєднався в.о.старости Анатолій Сімченко. Ремонтуючи, говорили про футбол - Іван Трохимович великий прихильник цього виду спорту, адже в молоді роки сам грав на позиції нападника в місцевій футбольній команді. Згадував ветеран і про війну, про сім'ю, про те, як трудився, з ким дружив, і багато - багато іншого. Спілкуватися з цією людиною було надзвичайно приємно. Бо він мудра, досвідчена, розумна людина. Дорогі одинокі й одиноко проживаючі мешканці нашої громади, селищна рада завжди поруч з вами у ваших і радощах, і проблемах!
19 Жовтня, 2020 р., 09:22
В.о. старости Віталій Ковальок також організував висадку саджанців на підвідомчій території. З підвозом води допогли фермери Хайло С.П. та Болховський В.В., добрива надала Бондаренко Н.В.
18 Жовтня, 2020 р., 08:37
Від щирого серця вітаємо із професійним святом - Днем працівників харчової промисловості - однієї з найважливіших галузей господарського комплексу держави.  Від вашої невтомної праці, професіоналізму та сумлінності безпосередньо залежить добробут і якість життя кожного українця. Сьогодні продукція вітчизняної харчової галузі стала справді конкурентоспроможною й успішно задовольняє потреби споживачів як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, достатку та нових трудових звершень на благо України.
16 Жовтня, 2020 р., 15:56
ОГОЛОШЕННЯ
16 Жовтня, 2020 р., 15:47
ПРОТОКОЛ позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області (в режимі онлайн-засідання)
16 Жовтня, 2020 р., 14:05
З початку пандемії в районі було зареєстровано 22 лабораторно підтверджених випадки захворювання на короновірусну хворобу, кількість випадків невпинно збільшується.
16 Жовтня, 2020 р., 10:34
У зв’язку з наближенням осінньо-зимового періоду 2020/21 року та з метою забезпечення його сталого проходження, Міністерство соціальної політики України на виконання пункту 13 протоколу № 5 засідання Антикризового енергетичного штабу, що відбулося 18.09.2020 під головуванням Прем’єр-міністра України Шмигаля Д. А., щодо вжиття заходів для розв’язання проблеми збільшення заборгованості населення з оплати комунальних послуг, звертає увагу на наступне.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора