Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Грудня, 2020 р., 14:15
Відповідно до статті 1 Закону України від 10 грудня 2015 року № 889-VIII «Про державну службу» (далі – Закон № 889-VIII) державна служба – це публічна, професійна, політично неупереджена діяльність із практичного виконання завдань і функцій держави, зокрема щодо:
15 Грудня, 2020 р., 16:16
Програмою «U-LEAD з Європою» у листопаді місяці оголошено конкурс відбору територіальних громад для надання підтримки у розробці стратегій розвитку у 6 областях півдня України. За результатом конкурсу Більмацька ОТГ увійшла до 12 переможців цього конкурсу.  15 грудня 2020 року проведено перший онлайн-семінар з надання підтримки у розробці стратегії розвитку на тему "Діяльність робочої групи з розробки проєкту стратегії розвитку громади. Порядок проведення першого засідання".
15 Грудня, 2020 р., 15:48
10 грудня 2020 року відбулася робоча зустріч Більмацького селищного голови Бориса КОВАЛЬЧУКА зі старостами спеціалістами старостинських округів селищної ради. У заході взяли участь працівники апарату селищної ради та її виконавчих органів, депутат селищної ради, голова постійної комісії з питань депутатської етики, підприємницької діяльності, регуляторної політики, гуманітарних та соціально-культурних питань Раїса ВАЩЕНКО, директор комунальної установи ««Центр соціальних послуг» Валентина КРАВЕЦЬ.
15 Грудня, 2020 р., 15:42
Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.
15 Грудня, 2020 р., 14:54
Відсутність контролю на місцях вже призвела до безладу забудовників, які перестали зважати на рішення державних органів. І ситуація в Запоріжжі, де зводять та продають житло у будинках, не отримавши дозволів ДАБІ – не виключення.
15 Грудня, 2020 р., 09:46
Уряд ухвалив рішення підтримати ініціативу Президента України про виплату одноразової матеріальної допомоги роботодавцям, які можуть втратити дохід через карантин.
15 Грудня, 2020 р., 08:41
Вітаємо з професійним святом – Днем працівників суду! Ви обрали нелегку, відповідальну, але водночас цікаву й гідну професію. Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей – честі, гідності, відданості справі й наполегливості. Саме від вашої самовідданої праці залежить дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня. Тож зичимо і надалі віддано служити його величності ЗАКОНУ із невичерпною енергією, наснагою та витримкою! Нехай вас завжди та в усьому супроводжує успіх! Бажаємо вам мирного неба, міцного здоров'я та родинного затишку.
14 Грудня, 2020 р., 16:34
Торгівля людьми – це одне з найганебніших явищ у світі. Це третій кримінальний бізнес після торгівлі зброєю та наркотиками. Однак цей бізнес ламає життя, це пастка для людей. Руйнуються родини, люди втрачають гідність, порушуються їх права та свободи. І ми повинні зробити все можливе для того, щоб «вдарити по лапах цим хижакам, які полюють на людей»! Маємо  діяти разом: державна влада, органи місцевого самоврядування, громадські діячі. І тільки спільно ми зможемо подолати цього ворога.
14 Грудня, 2020 р., 15:58
14 грудня 2020 року в Більмацькій селищній раді відбулося засідання комісії з підготовки проєктів договорів про співробітництво територіальних громад. До складу комісії, утвореної спільним розпорядженням Більмацького, Комиш-Зорянського та Смирновського голів, ввійшли представники,  делеговані громадами. В засіданні взяли участь Ковальчук Б.П. – Більмацький селищний голова, Гнатуша І.В. – Комиш-Зорянський селищний голова та Романюк О.Я. – Смирновський сільський голова.
14 Грудня, 2020 р., 15:20
У День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС наші земляки - ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС, голова Більмацької районної громадської організації - Асоціації «Ветеранів війни і інвалідів Чорнобиля Запорізької області» Віктор МАРОЧКО, селищний голова Борис КОВАЛЬЧУК, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр ВАСИЛЕНКО, військовий комісар Більмацько-Розівського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор ВАЛЄЄВ, начальник Більмацького відділу поліції Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області Василь ЗАЯРСЬКИЙ поклали квіти до пам’ятного знаку чорнобильцям району у Парку захисників смт Більмак,  вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів хвилиною мовчання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора