Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Серпня, 2020 р., 14:05
Головна цінність нашої громади – це люди. Традиційно, як і було започатковано Більмацькою селищною радою, селищний голова Борис Ковальчук зі своїм заступником Лілією Кириченко, секретарем селищної ради Ольгою Тищенко та діловодом Ніною Прохоровою завітали до помешкання МАГІД НІНИ ЯКОВЛІВНИ, щоб привітати поважну довгожительку з 95-літнім ювілеєм. Радо зустріла гостей родина ювілярки. Борис Петрович побажав Ніні Яковлівні довгих безхмарних лагідних днів у здоров’ї та турботі близьких та рідних. Дочка іменинниці Тетяна Савеліївна подякувала гостям за таку гарну традицію – вшановувати найстарших в громаді.
07 Серпня, 2020 р., 11:37
Ви – представники благородної та почесної професії, адже не дарма кажуть, що медичний лікар лікує людину, а ветеринарний – людство. Завдяки вашій сумлінній праці, відданості обраній справі - ветеринарно-санітарна безпека в нашому районі стабільна.
07 Серпня, 2020 р., 11:33
Від щирого серця прийміть вітання до Дня будівельника. Бути будівельником означає бути творцем, людиною, що створює нові будівлі та споруди. Але водночас це й велика відповідальність, адже тільки якісне житло та архітектурно витончені споруди залишають у пам'яті нащадків світлі спогади про вашу надзвичайно важливу працю. Бажаю вам здоров'я, наснаги та впевненості у власних силах. Вірю, що ваш професіоналізм ви спрямуєте у важливе русло розбудови нашої держави. З професійним святом вас!
07 Серпня, 2020 р., 11:28
Свято здорового способу життя - День фізкультурника, бере свій початок з далеких 80-х років. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і наш район, і ми пишаємося досягненнями наших спортсменів. Ваш приклад є поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашого краю.
07 Серпня, 2020 р., 08:05
Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу, уряду Королівства Данія та уряду Японії оголошує конкурс малих бізнес-грантів на започаткування, відновлення чи розширення мікро-, малих та середніх підприємств на підконтрольних уряду України територіях Луганської та Донецької областей, та в окремих районах та містах Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря.
06 Серпня, 2020 р., 16:46
Селищний голова Борис Ковальчук провів нараду з питання підготовки до відзначення в громаді Дня незалежності та Дня Державного прапора України. У нараді взяли участь працівники апарату селищної ради, керівники комунального закладу "Центр культури та дозвілля" та комунального підприємства "Благоустрій", представники райдержадміністрації та поліції. Борис Петрович довів до відома присутніх план заходів з відзначення цих визначних дат, який затверджено рішенням виконкому селищної ради. Під час наради обговорено деталі підготовки та надано доручення відповідальним працівникам апарату селищної ради.
06 Серпня, 2020 р., 13:38
В рамках Конкурсу є 3 теми, які можуть бути розкриті з тематики “Фінансова грамотність громадян як основа добробуту та стабільності” :
05 Серпня, 2020 р., 13:04
Сума компенсацій працюючим за час ізоляції від COVID-19
05 Серпня, 2020 р., 11:43
Роз’ясненя Національного агнства України з питань державної служби
03 Серпня, 2020 р., 13:45
31 липня відбулася чергова п`ятнадцята сесія Більмацької селищної ради сьомого скликання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора