Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Червня, 2020 р., 11:54
22 червня селищний голова Борис Ковальчук спільно з головою районної ради Володимиром Івановим, начальником Більмацького відділення поліції Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області Василем Заярським, військовим комісаром Більмацько-Розівського об’єднаного районного військового комісаріату Ігорем Валєєвим та делегацією від колективу Більмацької селищної ради вшанували пам’ять загиблих під час Другої світової війни хвилиною мовчання та покладанням квітів на Меморіалі Слави.
19 Червня, 2020 р., 11:00
Шановні медичні працівники— лікарі, фельдшери, медсестри, ветерани охорони здоров’я!
19 Червня, 2020 р., 10:55
Напередодні Дня медичного працівника Більмацький селищний голова Борис Ковальчук разом зі своїм заступником Лілією Кириченко завітали до лікарні, щоб привітати працівників з їх професійним святом.
18 Червня, 2020 р., 15:52
19 червня в Україні відзначають День Фермера, адже саме цього дня в 2003 році Парламентом України було ухвалено Закон «Про фермерське господарство». З часу проголошення незалежності України нелегкою виявилась дорога фермерів. У важких умовах доводиться працювати сьогодні. Однак, попри всі негаразди, фермери продовжують виробляти якісну сільськогосподарську продукцію, мужньо протистоять кризовим явищам, підтримують Українську державу у відстоюванні цілісності та незалежності. Фермери і фермерство – це навіть не професія, а швидше спосіб життя особливих людей, які не мислять себе без землі, без пшеничного поля і вранішнього сонця, що сходить над рідним селом. Без степу і співу пташок, без чистого, аж прозорого повітря, яке вдихаєш на повні груди і відчуваєш – живеш!  Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем фермера. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох.
15 Червня, 2020 р., 15:12
Шановні земляки!
12 Червня, 2020 р., 10:46
"Кров об'єднує всіх нас!" Щорічно 14 червня країни світу відзначають Всесвітній день донора крові. Це подяка добровільним неоплачуваним донорам за їхній благородний вчинок та порятунок життя людей, що потребують переливання донорської крові. Саме цього дня в 1868 році австрійський лікар Карл Ландштейнер відкрив групи крові людини. Це свято - ще один шанс міжнародної спільноти закликати людей до відповідальності одне перед одним і надання посильної допомоги тим, хто її потребує. Щороку добровільне та регулярне донорство крові рятує мільйони життів у всьому світі. Мешканці нашого району також активно долучаються до цієї благородної та почесної справи, адже кожна здача крові допомагає врятувати три людських життя. Шановні донори, вітаємо всіх вас зі святом! Велика вдячність вам за те, що ви даруєте людям надію на порятунок, бо життя людини — найбільша цінність. Бажаємо вам добра, благополуччя і миру, будьте завжди здорові та горді за те, що подарували життя іншій людині.
10 Червня, 2020 р., 13:46
Головна цінність нашої громади – це люди, їм особлива увага. Кожен День народження Суржик Катерини Митрофанівни - ювілейний. Більмацький селищний голова Борис Ковальчук разом зі своїм заступником Лілією Кириченко привітали жінку-легенду зі святом, подарували подарунок та квіти. Гостей радо зустрічала дочка нашої Героїні - Зоя Андріївна Кальченко. Борис Петрович побажав Катерині Митрофанівні довгих років життя у здоров’ї, мирі і затишку. А іменинниця пообіцяла запросити гостей на свій день народження наступного року.  
05 Червня, 2020 р., 19:11
Працівники апарату селищної ради із задоволенням висадили отримані в подарунок, як переможцю конкурсу, саджанці Павловнії. Це подарунок селищу до його Дня, який зробили мешканці Більмака, які проголосували за свою громаду у «Фейсбуці». 
05 Червня, 2020 р., 13:59
Шановні земляки! День нашого селища – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селищі з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Ми близько до серця сприймаємо всі труднощі селища, переживаємо невдачі та складні часи.
05 Червня, 2020 р., 13:57
Своє 95-річчя сьогодні святкує Ольга Миколаївна Федоренко. Більмацький селищний голова Борис Ковальчук разом зі своїм заступником Лілією Кириченко привітали Ольгу Миколаївну з ювілеєм. Побажали міцного здоров’я, затишку і миру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора