Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Серпня, 2020 р., 11:28
Постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 395 затверджено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018р. № 107 і затверджено ПОРЯДОК використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції (далі - Порядок). Згідно з цим Порядком отримувачами бюджетних коштів є суб'єкти господарювання — юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми та форми власності та фізичні особи-підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства у галузі тваринництва та бджільництва, а також фізичні особи, у яких наявні бджолосім'ї. Спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім'ї (далі - дотація за бджолосім'ї) є одним із напрямів державної підтримки куди спрямовуються бюджетні кошти.
31 Липня, 2020 р., 08:08
Остання п’ятниця липня - міжнародний День системного адміністратора. Ця професія в сучасному світі просто незамінна. На системних адміністраторів покладено одне з найбільш відповідальних завдань - забезпечення надійної інформаційної взаємодії між нами. Робота великих і малих корпоративних мереж, глобальної мережі Інтернет, величезна кількість локальних систем і програмних комплексів, що включають в себе не тільки поштові системи або сервери баз даних, а також багато іншого - все це налагоджено функціонує завдяки фахівцям цієї унікальної професії, яка об’єднала в собі висококваліфікованих і глибоко не байдужих до технічних тонкощів людей. У День системного адміністратора ми приєднумось до привітань на адресу всіх сисадмінів і бажаємо їм менше клопоту, побільше приємних турбот, веселих вихідних і доброго настрою! Ми цінуємо Вас! Зі святом!
30 Липня, 2020 р., 15:18
Україна є країною походження, транзиту та призначення у торгівлі чоловіками, жінками та дітьми. Зростає також проблема внутрішньої торгівлі людьми. За даними дослідження, проведеного на замовлення МОМ, з 1991 року понад 260 000 українців постраждали від торгівлі людьми, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі.
30 Липня, 2020 р., 10:31
Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від  якої потерпають чоловіки, жінки та діти, та яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну. Маніпулюючи бажаннями та намірами людей, їх ошукують та експлуатують. Торгівля людьми є надзвичайно глобальною та прибутковою злочинною індустрією. За рівнем доходів вона поступається лише продажу наркотиків та зброї. У 2013 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, зазначивши, що в цей день необхідно підвищувати рівень проінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертати увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочувати людей активно допомагати постраждалим.
29 Липня, 2020 р., 11:31
Розпорядженням селищного голови від 22.07.2020 № 184 затверджено план заходів   з   поетапного відновлення роботи закладів дошкільної освіти та склад комісії для проведення огляду готовності закладів дошкільної освіти до відновлення роботи в період адаптивного карантину, до якої ввійшли представники виконавчого комітету Більмацької селищної ради, комунальної установи «Фінансово-господарська група», Більмацького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області, комунального неприбуткового підприємства «Більмацький центр первинної медико-санітарної допомоги».
28 Липня, 2020 р., 08:04
День пам’яті рівноапостольного князя Київського Володимира Святославовича відзначається 28 липня. Князь Володимир не тільки сам навернувся до християнства, але й посприяв тому, що християнство стало державною релігією Київської Русі. У зв’язку з цим 28 липня в Україні — державне свято — День Хрещення Київської Русі -України. Для нас цей день означає кілька принципових понять. Це – спадкоємність тисячолітньої історії України, нашої нації і держави. Це – неподільність українського народу і його єдність навколо ідеї сильної держави і віри. Це – соборність усіх українців і всіх українських земель навколо рідної державної і духовної столиці – Києва.
24 Липня, 2020 р., 15:25
Торгівельна справа - одна з найдревніших в історії людства. Колись давним-давно торгівля стала сполучною ланкою у взаємодії різних країн і куточків всього світу. Торгівля - одна з рушійних сил, яка допомагає здійснювати не тільки купівлю-продаж, але, перш за все, є засобом спілкування людей один з одним.
24 Липня, 2020 р., 15:03
У зв’язку з приєднанням Новоукраїнської ОТГ до Більмацької ОТГ відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 №713-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територіальних громад Запорізької області» селищний голова Борис Ковальчук ініціював  проведення зустрічі з адміністративним активом Новоукраїнської ОТГ.
24 Липня, 2020 р., 09:05
23 липня у залі засідань селищної ради представниками Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) проведено інформаційну кампанію та надано консультаційну підтримку виробникам сільськогосподарської продукції, які бажають взяти участь у конкурсі грантів Програми ООН для створення, відновлення та розширення мікро-, малого та середнього бізнесу. Новий грантовий конкурс проводиться для окремих районів нашої області, а саме: Бердянський, Більмацький, Гуляйпільський, Мелітопольський, Оріхівський, Приморський, Приазовський, Токмацький, Якимівський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора