Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
23 Липня, 2020 р., 16:43
23 липня 2020 року селищний голова Борис Ковальчук провів нараду з питання підготовки до відзначення на території селищної ради Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України та Дня визволення селища та сіл громади від фашистських загарбників. У нараді взяли участь заступники селищного голови, голова районної ради Володимир Іванов, депутати селищної ради Тетяна Черіпко, Віктор Сіляєв, керівник апарату райдержадміністрації Людмила Рябовол, голова ради ветеранів Галина Панасевич, керівники та представники закладів культури, спорту, КП «Благоустрій», політичних партій, представник поліції. Обговорено питання формату проведення заходів до цих визначних дат в умовах карантинних обмежень. Акцентовано увагу на максимальній увазі до ветеранів під час святкування дня визволення. Запропоновано присутнім надати свої пропозиції щодо відзначення цих подій в поточному році. Прийнято рішення наступну нараду провести наступного тижня та за участю голів територіальних ветеранських організацій.
16 Липня, 2020 р., 15:40
Запрацював новий сервіс автоматичного призначення пенсій Пенсійний фонд України запровадив нову е-послугу – автоматичне призначення пенсії.  Відтепер, за бажанням, при досягненні пенсійного віку пенсія може бути призначена автоматично, без додатково звенення та особистого відвідування органів Пенсійного фонду. 
16 Липня, 2020 р., 10:27
16 липня День бухгалтера святкують представники наших бухгалтерських служб. З професійним святом бухгалтерів комунальних закладів та установ, апарату селищної ради та її виконавчих органів привітала секретар Більмацької селищної ради Ольга Тищенко. Наголошуючи про важливість та надзвичайну відповідальність цієї професії, секретар ради зазначила, що без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки громади та держави загалом.
16 Липня, 2020 р., 09:34
16 липня в Україні відзначається День бухгалтера. Багато гарних слів можна сказати на адресу людей, які постійно зайняті складанням довідок, звітів, кошторисів, проведенням грошових операцій, в тому числі і видачі зарплати співробітникам. Ваша професія вимагає від кожного чесності, сумлінності, відповідальності , об’єктивності та справжньої відданості своїй справі. 
15 Липня, 2020 р., 08:49
Захищати мир – одна з найскладніших задач у сучасному світі, особливо, якщо мова йде про зони бойових дій. Здобувши незалежність, Україна стала повноправним учасником світових процесів підтримки миру і стабільності. Сьогодні українські миротворці є одними з найавторитетніших у світі, адже чимало з них мають досвід справжніх бойових дій на Донбасі.  Україна забезпечує мир та спокій у багатьох гарячих точках планети. Щира подяка і шана українським миротворцям за неоціненний вклад у забезпечення миру, а також за участь в бойових діях у зоні проведення операції Об’єднаних сил. Міцного Вам здоров’я, легкої служби та успішного повернення додому живими та неушкодженими!
10 Липня, 2020 р., 11:07
Національний банк України запускає Всеукраїнську інформаційну кампанію з протидії картковому шахрайству. Кампанія має назву #ШахрайГудбай і має на меті убезпечити українців від потрапляння в руки шахраїв.
09 Липня, 2020 р., 15:59
З метою забезпечення безпеки і порядку під час відпочинку на водних об`єктах Більмацької громади селищним головою Борисом КОВАЛЬЧУКОМ 09.07.2020 організовано робочу нараду з питання посилення превентивної роботи з попередження надзвичайних ситуацій на воді під час оздоровлення та відпочинку дітей. В нараді взяли участь старший дільничний інспектор поліції Більмацького відділення поліції ВП ГУНП в Запорізькій області Євген ЛЕВЧЕНКО, головний інспектор Більмацького районного сектору ГУ ДСНС у Запорізькій області Віталій МОЗГОВИЙ, начальник відділу соціальної роботи КУ «Центр соціальних послуг» Більмацької селищної ради Олена МАРУСЯК, головний спеціаліст відділу освіти, молоді, культури та спорту апарату селищної ради та її виконавчих органів Тамара СЕЛЕЗНЬОВА, начальник відділу земельних відносин апарату селищної ради та її виконавчих органів Валерій КОЛОМОЄЦЬ.
08 Липня, 2020 р., 08:01
Якщо взяти Любов і Вірність,
07 Липня, 2020 р., 11:44
Юності свято, краси і кохання,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора