Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Травня, 2020 р., 08:20
У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка - яскравий приклад і підтвердження цьому. Історія вишиванки своїми витоками сягає в незапам’ятні часи. День вишиванки - поки ще не офіційне і відносно нове народне свято, яке сприяє єдності і культурному відродженню всьому багатонаціональному українському народу. Вітаємо з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Бажаємо укріплення української ідентичності заради процвітання нашої країни.
20 Травня, 2020 р., 16:40
Шановні громадяни! В селищі Більмак зареєстровано перший випадок захворювання на коронавірусну хворобу КОВІД-19.
20 Травня, 2020 р., 14:03
День банківських працівників відзначається в Україні щорічно 20 травня.
19 Травня, 2020 р., 12:58
Інформаційні матеріали про депортацію кримськотатарського народу 1944 року
18 Травня, 2020 р., 15:52
18 травня поточного року селищний голова Борис Ковальчук провів нараду з питання відзначення Дня селища, святкування якого встановлено рішенням третьої сесії селищної ради п’ятого скликання від 11.01.2011 №45 в неділю на день Святої Трійці.
18 Травня, 2020 р., 12:57
18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято. Прийнято вважати, що через музеї суспільство висловлює своє ставлення до історико-культурної спадщини, і з цим важко не погодитись. Збираючи і зберігаючи пам’ятки матеріальної і духовної культури, вони ведуть велику науково-освітню та освітньо-виховну роботу.Вітаю працівників музеїв з професійним святом. Своєю діяльністю ви поєднуєте історичне минуле із сьогоденням і майбутнім. Саме завдяки вашій подвижницькій, натхненній праці наша історико-культурна спадщина є візитною карткою країни, а збереженні безцінні колекції музеїв є вагомою складовою світової культури. Щиро дякую щоденну самовіддану працю, бажаю всім нових творчих здобутків та відкриттів, мирного неба над головою, що є запорукою подальшої розквіту нашої країни!
17 Травня, 2020 р., 12:00
Щороку у третю неділю травня Україна відзначає День пам'яті жертв політичних репресій. Великий терор – масштабна кампанія масових репресій громадян, що була розгорнута в СРСР у 1937–1938 рр. Наслідками комуністичного терору в Україні стало знищення політичної, мистецької та наукової еліти, деформація суспільних зв’язків, руйнування традиційних ціннісних орієнтацій, поширення суспільної депресії й денаціоналізація. Делегація від Більмацької селищної ради на чолі з селищним головою Борисом Ковальчуком вшанувала пам'ять всіх репресованих хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку.
15 Травня, 2020 р., 12:02
Щороку в третю неділю травня по всій Україні проводяться різноманітні заходи, присвячені пам’яті жертв політичних репресій. Це своєрідний щорічний "урок пам'яті". Цього дня по всій країні відбуваються жалобні акції та пам'ятні заходи. Люди згадують і вшановують загиблих унаслідок політичних репресій.
15 Травня, 2020 р., 11:59
День Європи в Україні відзначається у третю суботу травня. Відзначення Дня Європи в нашій державі – це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями, адже український народ є невід’ємною частиною європейської цивілізації. День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях: свободи, демократії, поваги до прав людини, верховенства права, та враховує інтереси всіх учасників.
12 Травня, 2020 р., 14:03
Керівництво селищної ради, в тому числі в.о. старост 8 та 9 травня поточного року відвідали братські могили, меморіали, пам’ятники, вшанували  загиблих хвилиною мовчання та покладанням квітів. При цьому забезпечено дотримання карантинних заходів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора