Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
05 Травня, 2020 р., 12:26
До 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Більмацька селищна рада почала готуватися ще влітку. Робоча група під головуванням селищного голови Бориса Ковальчука та за участю депутата селищної ради Віктора Марочка здійснила об’їзд пам’ятників, що знаходяться на території громади.
30 Квітня, 2020 р., 10:50
Протягом багатьох років 1 Травня відзначалось як свято солідарності всіх трудящих, тепер в Україні це свято весни і праці. 
29 Квітня, 2020 р., 16:05
Прикордонники - це сила України, відвага. мужність та кмітливість!
27 Квітня, 2020 р., 14:25
Девіз Всесвітнього дня охорони праці 2020 року ЗУПИНИМО ПАНДЕМІЮ: безпека і здоров'я на роботі можуть врятувати життя
24 Квітня, 2020 р., 10:52
26 квітня 1986 року на Чорнобильській атомній електростанції стався вибух, який спричинив соціально-екологічну катастрофу глобальних масштабів. Ця катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком. Мільйони гектарів забруднених радіацією земель, лісів та водойм, втрата здоров’я сотень тисяч людей, чисельні людські жертви та зруйновані долі – все це, здається мало б бути переконливим доказом того, що мова про безпеку атомної енергетики – не більше як міф, який може надто дорого коштувати всьому людству. Багато років біль і тривога Чорнобиля залишається в наших серцях. Ці відчуття змушують кожного зупинитись і озирнутись в той страшний 1986-й. Але Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох наших земляків. У цей день вшануймо ліквідаторів, за їх сміливість та відвагу! Передаємо найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу. 
12 Грудня, 2019 р., 14:54
Напередодні Дня місцевого самоврядування, яке відзначається  щорічно 7 грудня, селищний голова Борис Ковальчук привітав депутатський корпус та колектив Більмацької селищної ради з професійним святом. Грамотами Більмацької селищної ради, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну громадську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування були нагороджені: Наталія Бутенко – діловод відділу організаційної, кадрової, архівної роботи та юридичного забезпечення та її виконавчих органів; Юрій Бугайов - спеціаліст І категорії відділу земельних відносин та містобудування апарату ради та її виконавчих органів; Тамара Табакова – головний спеціаліст відділу організаційної, кадрової, архівної роботи та юридичного забезпечення та її виконавчих органів; Ніна Каріка -в.о. старости сіл Гусарка, Дружнє Більмацької селищної ради; Віталій Ковальок – в.о. старости сіл  Мар’янівки, Мирського, Пробудження; Олександр  Марюха – в.о. старости сіл Вершина, Очеретувате; Анатолій Сімченко – в. о. старости сіл Більманка, Бережне. Голова подякував усім за роботу та побажав міцного здоров’я, щастя, добробуту, невичерпної енергії, нових здобутків, та миру. 
02 Грудня, 2019 р., 17:08
Більмацький район є сільськогосподарським районом, але незважаючи на це, зростає кількість травмованих на виробництві в бюджетних установах та організаціях.
02 Грудня, 2019 р., 17:06
03 грудня — це День людей, які потребують щоденної допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора