Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Травня, 2020 р., 09:10
Щорічно 12 травня відзначається Міжнародний день медичної сестри.
08 Травня, 2020 р., 11:11
Серце матері - це безодня, в глибині якої завжди знайдеться прощення.
08 Травня, 2020 р., 11:06
На території Більмацької ОТГ силами КП «Благоустрій», працівників селищної ради і небайдужих громадян упорядковано 2 меморіали,  9 військових поховань (в тому числі 5 пам’ятників воїнам-землякам) та 5 братських могил.
08 Травня, 2020 р., 09:13
Невпинно наближається той день, коли ми не матимемо жодного свідка Другої світової війни, тому закликаю кожного з вас у ці дні віддати шану та вклонитися нашим  живим ветеранам. Українські ветерани зробили значний внесок у Перемогу в Другій світовій війні, тож День Перемоги над нацизмом викарбуваний в національній пам'яті не одного покоління. Цей день залишив свій відбиток в історії людства. 9 травня таїть в собі гіркоту за багатомільйонні життя солдатів та простих громадян, покладені на цей вівтар. Нехай відзначення Дня Перемоги стане запорукою того, що подібне не станеться вже ніколи! Бажаємо вам, дорогі наші ветерани, бадьорості духу, міцного здоров’я, оптимізму та активного довголіття! Нехай у ваших родинах панує злагода, оселі повняться достатком, а всі теплі слова і побажання, які ви почуєте в ці дні, додають сил і душевного спокою! Нехай мир, подарований вами, нові покоління гідно оцінять і висловлять всі можливі слова подяки за здійснений подвиг!
08 Травня, 2020 р., 09:08
8 травня  ми відзначаємо День пам’яті та примирення. Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, які захистили нас в 20-му сторіччі, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на Східному кордоні вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ненависним ворогом, захищаючи рідну землю. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся за Вільну та Соборну Україну. Ця пам'ять - непідвладна часу, вона вічна. В наших душах і серцях сьогодні - гордість і радість наполовину зі святою скорботою. Бо дуже велика ціна Перемоги. Зігріємо душевним теплом ветеранів, учасників визвольного руху, родини, які сьогодні втратили найдорожче - синів, чоловіків, батьків, не залишимо без уваги сім’ї, що залишилися без рідної домівки, усіх, хто несе важку і небезпечну варту задля України. Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній родині!
07 Травня, 2020 р., 10:25
Ще у 2004 році (22 листопада) Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй прийняла резолюцію, в якій проголосила 8 і 9 травня Днями пам’яті і примирення. Нею державам-членам ООН, неурядовим організаціям, приватним особам, крім святкування своїх Днів перемоги та визволення, рекомендовано також відзначати один або два дні як данину пам’яті всім жертвам Другої світової війни. Тому 8 травня в Україні відзначається День пам’яті і примирення, а 9 травня – День перемоги. Символ відзначення Дня пам’яті і примирення – червоний мак. Лозунг (гасло) – «Пам’ятаємо. Перемагаємо».
06 Травня, 2020 р., 16:17
Акція Більмацької селищної ради "75 років Перемоги!" триває
06 Травня, 2020 р., 11:30
В центрі села Дружне Гусарківського старостинського округу розташований пам’ятник загиблим воїнам. За власною ініціативою жителі села кожного року самостійно прибирають територію та пам’ятник. Ось і цього року, напередодні 75 річниці Перемоги, небайдужі жителі  села: Кодак Сергій, Комиса Зінаїда, Головкіна Наталя, Горбики Віктор і Світлана, Барабан Тетяна зробили ремонт  і прибрали територію біля пам’ятника, засвідчуючи цим свою повагу до ветеранів Другої Світової війни і вшановуючи пам’ять загиблих героїв.
06 Травня, 2020 р., 11:27
До ювілейної річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Більмацька селищна рада прийняла рішення провести акцію «75 років Перемоги!». Мета цієї акції – приділити кожному учаснику бойових дій, учаснику війни, особі з інвалідністю часів Другої світової війни увагу, таких у нас трохи менше півтори сотні чоловік. Ми звернулися до керівників сільськогосподарських підприємств, підприємців, які здійснюють свою діяльність на території Більмацької селищної ради, з проханням надати допомогу у придбанні продуктових наборів.
05 Травня, 2020 р., 12:43
Учасникам бойових дій Суржик Катерині Митрофанівні та Цибову Степану Олексійовичу селищний голова Борис Ковальчук і в. о. старости Анатолій Сімченко вручили Знаки народної пошани пам’ятні медалі «За бойові заслуги. 75 років Перемоги над нацизмом».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора